Donnerstag

13.07.2012 kl. 12:13

Igår begav jag mig till Brunnenstr 152 för att besöka kusin Petras utställning på Galleri Collectiva. Men det var inte helt lätt att hitta dit. Här stod jag förvirrat och undrade var galleriet fanns men det visade sig vara bakom den grå dörren framme till vänster. Man skulle ringa på dörrklockan.
När det kom fram att jag var kusin till konstnären informerades galleristen om detta och vi snicksnackade konst som om jag inte gjort annat i mitt liv i c.a 0,5h. Hrm. Här är hon med Petras video i bakgrunden.
Sen fortsatte äventyret och jag hamnade på Rosenthaler Platz. Promenerade dit med en tysk man som skulle hjälpa mig att hitta en bankomat. Med honom snicksnackade på någons slags tysk-engelska. Strax efter att denna bild togs sprang jag på Oskar och Åsa som väntade på att Love skulle sniffa klart på vinylerna inne i en affär.

Lite senare hittade jag mitt Weingandufergäng och vi gick på en spännande ljudinstallation i Prenzlauer, under vattentornet på Belforter str. Rekommenderas.
Vi åt helt okej (skriver helt okej eftersom alla i sällskapet inte var nöjda med sitt matval medan andra hade orgasmiska läten när de åt) vietnamesisk mat på Knaackstr.
På Scoth & Sofa på Kollwitzstr kom vi in i festmood. Eller först hade F&C ännu en liten storm men den drog över fort och alla vara glada.
Vi mötte upp det underhållande sällskapet Love, Oskar och Åsa på Möbel på Oderberger str. Jag trampade i klaveret och döptes till Anna "Soundgarden" Li.

Kan för övrigt berätta att Ida-Lina har kommit välbehållen till Weigandufer. Vi har dock inte hälsat ännu eftersom jag sov när hon kom och när jag vaknade sov hon. Spänningen stiger.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
En guide en blogg om Berlin under en månad, flera skribenter och flera åsikter.

Senaste kommentarer

25.07, 20:34Görlitzer Park av Anna
21.07, 19:13Etwa nach Hause av Karin
20.07, 21:13Etwa nach Hause av Anna
20.07, 16:41Etwa nach Hause av idalina