Etwa nach Hause

20.07.2012 kl. 14:30
Kanske klockan var tre. Kanske var den fyra. Men någon gång i natt landade jag i alla fall hemma hos mina föräldrar i Ekenäs. Har vaknat gång på gång från sömnen och konstaterat att jag inte är på Weigandufer, känt en saknad och drabbats av den där "snart är sommaren slut"-känslan. Usch. Men så kom en textrad ur en bok till mig som lyder "det finns inga slut, det finns bara början". Minns inte var jag läste detta men den raden kommer väl till pass just nu. Min kärlek till Berlin har precis börjat och nu börjar faktiskt ett liv i Finland för mig. Har inte bott här på nio år.


Sista kvällen innan Thåström. Kollektivet var på gott humör.


Helsingfors by night från flyget i natt var en underbar syn! Såg Brunnsparken, centrum, Drumsö. Und zo weiter.


Har angstat lite över min katt. Trodde kanske att hon sprungit bort men icke! Hon tog emot mig i natt och har sedan sovit tätt intill mig. Nu tittar vi på det ostadiga vädret som även Finland tycks dras med. Blå himmel och spöregn på samma gång.

Bara jag fixat en kortläsare ska jag lägga in ett sammanfattande inlägg mit Fotos.

Hur har ni det på Weigandufer?!

//Anna
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Anna Li! I miss you already! Det är tomt på Weigandufer. Vi har hängt lite på caféer och i Görlitzerpark och nu tatuerar Frank sig medan jag jobbar på Fitzcarraldo. Lite som vardagsliv känns det. Hade tänkt blogga, men glömde kamerasladden hemma. Ska göra det när jag kommer hem. Blogga om den sista dagen med er, om stormen, muren, regnet, saknad. Ha det fint där borta! Snart ses vi igen i min stad.
idalina20.07.12 kl. 16:41
Idalina! Saknar dig med! Hoho va trött jag varit idag. Legat på kökssoffan med min katt och en bok hela dagen lång. Landar väl sakta men säkert här i Ekenäs men det tar sin tid. Weiganduferkollektivet och Berlin upptar mest mina tankar. Snart är vi i Helsingfors!
Anna20.07.12 kl. 21:13
Jag vaknade typ 6 på morgonen efter två timmars sömn igår och tänkte "Kottbuser Tor, Kottbuser Tor, Kottbuser Tor..." Undrar vad som hände där.
Karin21.07.12 kl. 19:13
En guide en blogg om Berlin under en månad, flera skribenter och flera åsikter.

Senaste kommentarer

25.07, 20:34Görlitzer Park av Anna
21.07, 19:13Etwa nach Hause av Karin
20.07, 21:13Etwa nach Hause av Anna
20.07, 16:41Etwa nach Hause av idalina